Storitve

Zelene strehe

Naše podjetje je specializirano za ravne in zelene strehe, ki so danes prisotne pri večini novogradenj.  Novogradnje so ponavadi primerno oblikovane in naravnane energetsko varčno in trajnostno.  Prav takšno pa je danes tudi prostorsko načrtovanje.

Zelena streha služi tudi kot vrtiček z osnovnimi vrtninami, prostor za rekreacijo, oddih in regeneracijo psihofizične kondicije po napornem delovniku.

Ko se bi morali odpraviti v park na drugo stran mesta, se zatečete v zeleni kotiček, ki prav tako ponuja umirjeno naravo – všečno očem.  Po sprostitvi in premagovanju stresa se lahko vsakodnevno spopademo z napetostmi, smo uspešnejši pri delu in naša storilnost je višja.

Ravne strehe

Ravne strehe niso danes nič posebnega. Donedavno pa so bile med vsemi vrstami klasičnih streha izjema. Tudi materiali in izvajalci tovrstnih streh so bili redki.  Materiali so danes zelo trpežni – folije debeline 1,5 mm in več , proizvajalcev Sika, Bauder,…,itd. so danes izredno kvalitetne ter odporne na velike temperaturne razlike, UV žarčenje ter prehitro staranja zaradi fizikalnih in kemijskih vplivov (kisel dež, nasutja prodca, hoja,…).

Prednosti ravne strehe pred klasičnimi so tudi v maksimalni prostorski izkoriščenosti, saj ravna streha omogoča izrabo tako notranjosti – prostornost najvišje etaže bivalnega prostora, kot tudi zunanjosti – ravno streho je moč ozeleniti. Odpadejo poševnine mansarde in izdelava ostrešja ni potrebna.

Konstrukcije

Projektiramo, izdelujemo, sestavljamo in montiramo razne srednje in težke kovinske konstrukcije za strojegradnjo ter poslovne, skladiščne, športne in druge objekte za domače in tuje naročnike. Vse kovinske izdelke lahko površinsko zaščitimo pred drugimi vplivi s prašnim barvanjem, cinkanjem ali peskanjem.

Nudimo široko paleto storitev preoblikovanja pločevine in profilov na najsodobnejših CNC strojih. Stalno sledimo tehnološkemu napredku in posodabljamo našo proizvodnjo. Kupcem ponujamo izdelke in storitve od svetovanja, konstruiranja, izdelave, dostave in montaže.

Nadstreški

Nadstreški za avtomobile niso namenjeni le zaščiti pred različnimi vremenskimi vplivi, temveč so z našo pomočjo lahko tudi modni dodatek vašega doma ali katerega drugega objekta. Izbirate lahko med številnimi tipi nadstreškov in postavitvami, pri čemer za vse od prvega do zadnjega koraka poskrbi naša izurjena ekipa. Na voljo so vam nadstreški na 4 stebrih, konzolni nadstreški, nadstreški s priročno lopo za shranjevanje, terasni nadstreški ter drugi nadstreški po meri.

Ograje

Si želite ograjo, ki varuje prostor, zapira pot pogledom in hrupu ter je estetsko dovršena? Prava izbira za vas je lamelna ograja. Ta združuje koristi enostavnih ograjnih sistemov, ki zagotavljajo  fizično zaščito ograjenega prostora ter s tem zaščito oseb, premoženja in hišnih ljubljenčkov. Ob tem lamelna ograja deluje kot vizualna ovira in omogoča ustvarjanje intimnega prostora. Zapira pot hrupu in blaži neposreden vstop motečih zvokov v ograjeni prostor. Njihova ključna prednost je estetska dovršenost in priložnost, da investitor z njo oblikovno zaokroži celotno podobo objekta.

Senčila

Okna

Garaže

Industrijski objekti

Lope

Paviljoni