Konstrukcije

Jeklene konstrukcije

Projektiramo, izdelujemo, sestavljamo in montiramo razne srednje in težke kovinske konstrukcije za strojegradnjo ter poslovne, skladiščne, športne in druge objekte za domače in tuje naročnike. Vse kovinske izdelke lahko površinsko zaščitimo pred drugimi vplivi s prašnim barvanjem, cinkanjem ali peskanjem.

Nudimo široko paleto storitev preoblikovanja pločevine in profilov na najsodobnejših CNC strojih. Stalno sledimo tehnološkemu napredku in posodabljamo našo proizvodnjo. Kupcem ponujamo izdelke in storitve od svetovanja, konstruiranja, izdelave, dostave in montaže.

Ročno varjenje je najbolj vsestranski in preprost postopek. Uporablja se za varjenje skoraj vseh materialov (Inox, Alu, Fe) za izdelavo od najmanj do najbolj zahtevnih zvarov. Varjenje lahko poteka v obratih ali pa na prostem. Najbolj pogosti načini varjenja so MAG, MIG, TIG in točkovno varjenje.
Za varjenje imamo odobrene varilne postopke (WPQR), vseskozi je najmanj 15-20 varilcev certificiranih v skladu z ISO 9606-1. Kakovost varjenja zagotavljamo v skladu z najvišjimi zahtevami po EN ISO 3834-2. Kontrolo izvaja certificirano osebje za vizualne preiskave (VT).
Ročno varjenje je kljub siceršnji avtomatizaciji v ključavničarstvu in kovinski industriji še vedno nepogrešljiva metoda dela.

Nudimo vam varjenje po različnih postopkih, ki jih po potrebi dopolnimo tudi z uporabo sodobnejših tehnologij, na našo podporo pa lahko računate vse od načrtovanja do končnega izdelka oziroma montaže.

V kooperaciji vam nudimo tudi različno površinsko zaščito vseh vrst kovin – prašno barvanje po barvnih lestvicah, prašno barvanje v kombinaciji s cinkprimerjem, vroče cinkanje, cinkanje, galvansko cinkanje in kataforezo. Za predobdelavo obdelovancev vam lahko ponudimo tudi peskanje.
Kvalitetna izdelava in kvalitetna površinska obdelava sta namreč garanciji za kvaliteten izdelek. Z njo dosežemo trajno zaščito pred vplivi okolja (rjavenje, oksidacija, …)

Construction Team

Brown Edward
CEO

Brown Edward manages aspects of specific development services. He handles...

James Brown
Service Manager

James manages aspects of specific development services. He handles construction...

Sally Marsh

Sally manages aspects of specific development services. He handles construction...

John Haze

John has immeasurable knowledge of industry standards and management. Managing...