O podjetju

Klemaks d.o.o.

Podjetje KLEMAX, ustanovljeno v času bivše Jugoslavije, je še danes vodilno podjetje jeklenih konstrukcij v Sloveniji in širšem evropskem prostoru.
Projektiramo, izdelujemo, sestavljamo in montiramo razne srednje in težke kovinske konstrukcije za strojegradnjo ter poslovne, skladiščne, športne in druge objekte za domače in tuje naročnike.

Predstavitev

bg3.jpg

Začetki podjetja segajo v leto 1982, ko sta brata Selinšek ustanovila obrtniško krovsko kleparsko delavnico. Z razširitvijo dejavnosti sta se njuni poti ločili in tako je nastala obrtna delavnica Maks Selinšek s.p., ki se ji je pridružila še trgovina, zato je bila leta 1991 ustanovljena trgovska družba Klem Commerce d.o.o.

bg1-1.jpg

Danes Klem Commerce d.o.o. opravlja trgovsko dejavnost, Klemaks s.p. pa vrši promocijo dejavnosti in prevzema srednje zahtevne in zahtevne objekte. Vizija podjetja temelji na zanesljivosti do naročnikov, podizvajalcev in dobaviteljev.

Storitve

Bogate izkušnje nam omogočajo visoko strokovno in kakovstno izvedena dela. Ponosni smo na svoje reference in minulo delo. Težimo k celovitemu pristopu: od razvijanja ideje, projektiranja in tehničnega svetovanja do servisiranja v garancijskem roku.